O nama

CENTAR ZA NJEGU LICA I TIJELA

Share the beauty!

Naša zajednička priča u ulozi poduzetnica potaknuta je iskrenom ljubavlju prema našem poslu. Pružiti svakoj ženi jednak tretman, jednak pristup, a ponajprije jednaku opuštenost zajednički je cilj. Nakon iskustva u radu u beauty industriji, naše ideje dovele su nas do otvaranja našeg centra.

Zajednički interesi u odnosima prema klijentima, individualni pristup pa tako i paketi tretmana rezultirali su novim centrom u Zagrebu, Skin TIM. Skin TIM centar Vam uz svoje educirano osoblje želi pružiti osjećaj sigurnosti, a prije svega i opuštenost te Vam viskokokvalitetnom dermokozmetikom i kozmetičkim preparatima omogućuje odlične tretmane i zadovoljstvo rezultatima.

Ako tražite centar u kojem želite riješiti dugogodišnju problematiku Vaše kože ili samo želite osigurati dugotrajan i dobar izgled Skin TIM je pravo mjesto za Vas. Vrhunskom dermokozmetikom Reviderm pmogućujemo Vam rezultate na području ožiljaka, akni, hiperpigmentacija, bora i atrofija. Naravno, uz Vašu pomoć sinergijom tretmana i preparata za kućnu njegu dobivamo željene i najbolje rezultate.

Ukoliko tražite mjesto opuštanja i vrijeme za sebe u kojem obavljate svoju beauty rutinu Skin TIM Vas s veseljem očekuje. Priuštite Vašoj koži kvalitetnu i profesionalnu brigu za nju!

Prepustite se našim rukama i priuštite si zdravu i njegovanu kožu lica.

Reviderm cjelovit pristup

Analiza kože

Prvi korak koji je dio Reviderm cjelovitog pristupa, ANALIZA KOŽE, određuje tip i stanje kože te specijalistu daje bolji uvid.

Mikrodermoabrazija

Nakon analize krećemo sa tretmanom, nakon kojeg klijent koristi odgovarajuću dermokozmetiku u kućnoj njezi.

Cjeloviti pristup

Zbog cjelovitog pristupa, vidljivih rezultata, kombinacija tretmana i kozmetike, jednak sastav salonske i kućne njege te dodatak mineralnog makeupa Vaše oduševljenje je sigurno!

Skin peeler

Skin Peeler New Generation naziv je samog uređaja pomoću kojeg se tretman izvodi, a njegova posebnost izražava se u svakom tretmanu. Kontrolirano „brušenje“ kože lica omogućuju nam tri puta pročišćeni kristali aluminijevog oksida koji su potpuno antialergijski.

UZV

U Skin TIM centru posjedujemo uređaj sa ultrazvucima od 3 i 10 MHz koji rade na drenaži, liftingu lica te dodatno ubrzavaju prodiranje aktvnih sastojaka.

GARANCIJA USPJEHA

Kontinuitet tretmana ovisi o problematici kože i željenom cilju. Na konzultacijskom dijelu dogovaramo količinu tretmana i koje tretmane radimo. Naravno, u ostvarenju željenog poboljšanja kože važna nam je sinergija tretmana i dermokozmetike.

Tretmani mikrodermoabrazije namijenjeni su svima. Ukoliko imate problematičnu kožu, grubu teksturu kože, bore, oštećenja od sunca, nečistu kožu od akni, dehidriranu kožu, ili ste samo odlučili da je vrijeme da se posvetite brizi o vašoj koži, mikrodermoabrazija je tretman za vas.