O nama

CENTAR ZA NJEGU LICA I TIJELA

Share the beauty!

Želja da se na tržištu otvori centar u kojem dobivate sve kvalitetne kozmetološke usluge na jednom mjestu,potaknula nas je na razmišljenje o osnivanju istog. Zajednički interesi u odnosima prema klijentima, individualni pristup pa tako i paketi tretmana rezultirali su novim centrom u Zagrebu, Skin TIM.

Skin TIM centar, Vam uz svoje educirano osoblje želi pružiti osjećaj sigurnosti, a prije svega i opuštenosti te Vam visokokvalitenom dermokozmetikom i kozmetičkim preparatima omogućuje odlične tretmane i zadovoljstvo rezultatima. Naša ljubav prema ovom poslu potaknula nas je na osnivanje centra u kojem svako ima svoje vrijeme. Samim time što Vam svima želimo udovoljiti, najsretnijima nas čini to kada i Vi to poštujete. Vaš dolazak na vrijeme omogućuje nam planiran rad i maksimalnu posvećenost svakom klijentu. Ako tražite centar u kojem želite riješiti dugogodišnju problematiku Vaše kože ili samo želite osigurati dugotrajan i dobar izgled Skin TIM je pravo mjesto za Vas.

Vrhunskom dermokozmetikom Reviderm, omogućujemo Vam rezultate na području ožiljaka,akni,hiperpigmentacija,bora i atrofija. Naravno,uz Vašu pomoć sinergijom tretmana i preparata za kućnu njegu dobivamo željene i najbolje rezultate. Ukoliko već dugo tražite mjesto gdje ćete u sterilnim uvjetima dobiti kvalitetnu depilaciju,manikuru ili pedikuru, Skin TIM Vam također i to omogućuje. Ukoliko tražite mjesto opuštanja i vrijeme za sebe u kojem obavljate svoju beauty rutinu Skin TIM s veseljem Vas očekuje. Garantiramo Vam da ćete se zaljubiti u tretmane i ako već nemate, da ćete naći Vaš prioritet u njezi.Priuštite Vašoj koži kvalitetnu i profesionalnu brigu za nju!

Vaš Skin TIM, Share the beauty!

REVIDERM

Reviderm cjelovit pristup

Analiza kože

Prvi korak koji je dio Reviderm cjelovitog pristupa, ANALIZA KOŽE, određuje tip i stanje kože te specijalistu daje bolji uvid.

Mikrodermoabrazija

Nakon analize krećemo sa tretmanom, nakon kojeg klijent koristi odgovarajuću dermokozmetiku u kućnoj njezi.

Cjeloviti pristup

Zbog cjelovitog pristupa, vidljivih rezultata, kombinacija tretmana i kozmetike, jednak sastav salonske i kućne njege te dodatak mineralnog makeupa Vaše oduševljenje je sigurno!

Skin peeler

Skin Peeler New Generation naziv je samog uređaja pomoću kojeg se tretman izvodi, a njegova posebnost izražava se u svakom tretmanu. Kontrolirano „brušenje“ kože lica omogućuju nam tri puta pročišćeni kristali aluminijevog oksida koji su potpuno antialergijski.

UZV

U Skin TIM centru posjedujemo uređaj sa ultrazvucima od 3 i 10 MHz koji rade na drenaži, liftingu lica te dodatno ubrzavaju prodiranje aktvnih sastojaka.

GARANCIJA USPJEHA

Kontinuitet tretmana ovisi o problematici kože i željenom cilju. Na konzultacijskom dijelu dogovaramo količinu tretmana i koje tretmane radimo. Naravno, u ostvarenju željenog poboljšanja kože važna nam je sinergija tretmana i dermokozmetike.

Kontinuitet tretmana ovisi o problematici kože i željenom cilju. Na konzultacijskom dijelu dogovaramo količinu tretmana i koje tretmane radimo. Naravno, u ostvarenju željenog poboljšanja kože važna nam je sinergija tretmana i dermokozmetike.

Tretmani mikrodermoabrazije namijenjeni su svima. Ukoliko imate problematičnu kožu, grubu teksturu kože, bore, oštećenja od sunca, nečistu kožu od akni, dehidriranu kožu, ili ste samo odlučili da je vrijeme da se posvetite brizi o vašoj koži, mikrodermoabrazija je tretman za vas.