Tretmani tijela

Resetiraj se!

U današnje vrijeme mnogi od nas su izloženi stresu, žive užurbanim tempom, osjećaju nadutost, glavobolje pa čak i konstantni umor. Primjećujemo česte promjene raspoloženja, manjak energije, a najviše nas frustrira nemogućnost mršavljenja.

Sve navedeno znakovi su iscrpljenosti organizma i začepljenosti limfnih čvorova. U našem centru svakom tretmanu pristupamo individualno pa tako i tretmanima tijela. Zagovaramo neinvazivne, zdravije metode koje sporije, ali dugotrajnije donose rezultate.

Koliko puta tijekom godine operete vaše tijelo izvana?

Pretpostavljamo da ne možete ni nabrojati. Zašto onda barem jednom ili dva puta godišnje ne učinite to vašem tijelu iznutra. Ono što je najbolje za naš organizam, dolazi iz prirode. Upravo su prirodni sokovi i eterična ulja ono što vam je potrebno za izbacivanje toksina. Nijedno tijelo nije isto, pa tako nekome nije dovoljno odraditi tretmane u našem centru ili detoksirati tijelo izbacivanjem nezdrave hrane. U suradnji sa detox.hr-om pripremili smo vam DETOX paket koji uključuje petodnevnu ili trodnevnu zalihu sokova za čišćenje organizma i tri detox tretmana u našem centru.

Ovaj paket nastao je sa ciljem da se pobrinemo za vašu prehranu koju nadopunjuju tretmani koji će dodatno ubrzati metabolizam, idealan je za one koji ne žele razmišljati što, kada i u kojim količinama pojesti. Vrijeme je da očistite organizam od toksina. Detox paket uvijek možemo prilagoditi vašim potrebama i željama, ovisno što želite kao završni rezultat. Od tretmana u centru radimo ručnu limfnu drenažu koja je puno kvalitetnija od aparaturne i kombinaciju sa bandažama koje su natopljene aktivnim sastojcima koji potiču cirkulaciju, bolji protok limfe, izbacivanje viška tekućine i toksina iz organizma. U tjednu DETOXA u kojem brinemo o zdravoj prehrani važno je odraditi tri tretmana svaki drugi dan. Za vas koji želite poraditi dodatno na gubitku masnog tkiva i celulita individualno radimo pakete sa kojima nastavljate odmah nakon tjedna u kojem ste napravili DETOX.

Ne zaboravite da ovo radite zbog vas i vašeg organizma, općeg zdravlja i boljeg raspoloženja. Samo sinergijom prehrane i tretmana možete odraditi potpuno čišćenje organizma.

U Skin TIMu možete pronaći detox.hr sokove i krenuti u čišćenje organizma.

Aromawickel tretmani

Aromatična terapija zavojima specijalna je terapija za otklanjanje celulita i smanjenje opsega, bazirana na toplo-hladno efektu, najsličnijem Kneippovoj metodi. Naše tijelo 70%-80% dnevno troši potrebne kalorije za održavanje svoje termičke ravnoteže. Metoda „bandažiranja“ tijela površinski stvara visoku temperaturu dok se unutarnji organi hlade. Tijelo se aktivira i tako na prirodan način započinje uzimati hranjive tvari iz svih dijelova tijela da bi ponovno uspostavilo svoju prirodnu termičku ravnotežu.

Ovi tretmani daju zavidne rezultate prvenstveno zbog tijeka dolaska na tretmane (cca 6 tjedana,uvijek je dobro napraviti razmak među tretmanima da tijelo odradi svoje) te načina na koji se oni izvode. Terapija se sastoji od 15 tretmana podijeljenih u 5 faza. Započinje pročišćavanjem, nastavlja se sagorijevanjem masnoće, reduciranjem čvrstog celulita, učvršćivanjem opuštenog tkiva, poticanjem cirkulacije.

Za najbolje rezultate preporučamo da se u prvoj fazi (1.tjedan,3 tretmana) koriste sokovi koji zamjenjuju prehranu i dodatno čiste organizam od toksina. Sokove također možete kupiti u našem centru i mogu biti za petodnevnu ili trodnevnu konzumaciju. Uz preporučenu zdraviju hranu, najbolje je ne jesti tri sata prije i nakon tretmana, doći bez krema na koži i ne tuširati se barem tri sata nakon tretmana. Ovisno o stadiju celulita uvijek preporučamo kombinaciju sa vezivno refleksnim masažama ili uređajem CARBO 11 koji dodatno potiče metabolizam na rad i dotok kisika u organizam.

CARBO 11

Jedni smo centar u regiji koji posjeduje ovaj uređaj.

CO2 ili Carboxy kupka jest zapravo CO2 plin koji se upuhuje u vreću koja je hermetički zatvorena oko klijenta. Na taj način izloženi ste ugodno toplom CO2 plinu u vremenu 1-1,5h, dovoljno dugo da znatno dignete perifernu cirkulaciju i ugodno i bez boli uklonite neželjeni celulit i formirate novu figuru. Koža je nakon tretmana zaglađenija i poboljšane strukture. Izvrsni rezultati postižu se kod poteškoća sa cirkulacijom npr. kod problema sa venama i kapilarama ili kod bolova nakon jakog treninga – tzv. Muscul-fiber, jer ubrzava izbacivanje mliječne kiseline koja se nakuplja nakon jakog fizičkog napora. Od davnina su poznati učinci CO2 termalnih voda u toplicama diljem Europe. Tamo su uglavnom išli ljudi sa problemima periferne cirkulacije (proširene vene, dijabetičari, razni sindromi ugrožene venske i arterijske cirkulacije).

Ovaj uređaj volimo iz razloga što je terapeutski prije svega te samim time nije invazivan. Odlične rezultate postižemo u kombinaciji sa masažom i bandažama, ovisno o stupnju celulita. Na zdrav način potičemo cirkulaciju organizma i potičemo prirodno mršavljenje.