Tretmani lica

Već godinama ne brinete dovoljno o vašoj koži i sada vidite prve znakove starenja?

Gubitak tonusa, cirkulacije i nedostatak zdrave boje te uklanjanje sivila na licu želite vidjeti već nakon prvog tretmana?

Idealan izbor za naše prvo druženje upravo je tretman GLOBAL ANTI AGE.

Kao i svaki Reviderm tretman lica započinjemo kristalnom mikrodermoabrazijom. Uz dodatke maske za podizanje cirkulacije na bazi cimeta ili mentola vašu kožu pripremamo za dovođenje aktivnih sastojaka u potkožje. Uz ovaj tretman koji je najbolji odabir za dobivanje „wow“ efekta na koži, uvijek dolazi ultrazvuk lica koji dodatno potiče cirkulaciju, smiruje kožu, vraća vlagu duboko u potkožje te daje savršen lifting efet.

Najdraži dio tretmana svima je završna hydrolage maska koja se sastoji od kolagena koji se aktivira na vašoj koži boosterom i gipsa koji dodatno sve aktivne sastojke zadržava u koži. Maska obuhvaća cijelo lice, a skida se nakon 20 minuta mimikom vašeg lica.

Uz ovaj anti age tretman lica garantiramo vam da ćete se zaljubiti u proizvod argi-syn line filler koji je sastavni dio ovog tretmana.

Kožu pripremamo mikrodermoabrazijom, uklanjamo mrtvi sloj stanica kako bi svi aktivni sastojci došli u potkožje. U vaše najizraženije bore umasiravamo ARGI-SYN LINE FILLER. Hijaluronsku bombu koja ublažava najvidljivije i najdublje bore na vašoj koži. Kombinacija ovog seruma i kolagen maske dati će vašoj koži sjaj, vidljivo će ublažiti i popuniti bore.

Tretman se preporuča kao priprema kože za filere ili njihovo održavanje, a uvođenje ARGI-SYN LINE FILLERA u kućnu njegu dodatno će održati rezultate tretmana.

Kada pričamo o OXY III STEPU moramo vas „razočarati“ pri prvom susretu jer ovo nije nikako tretman koji možemo raditi dok se vaša koža ne navikne na aktivne sastojke iz Reviderm dermokozmetike.

Međutim ovo je nešto zbog čega želite odmah krenuti u cijelu Reviderm priču jer ovaj tretman je nešto što smatramo nadogradnjom GLOBAL ANTI AGE tretmana. Može se raditi nakon mikrodermoabrazije ili bez nje, a najčešće ga izvodimo u procesu 5DAY COURSE/3DAY COURSE. Zamislite savršeni miris marcipana uz lifting masažu lica koju završavamo hydrolage maskom. Jedva čekate, zar ne?

Tretman svakako preporučamo kožama koje su bez tonusa, zdrave boje, pušačkim kožama, kožama sa hiperpigmentacijama i onima koje žele anti age tretman koji će zauvijek pamtiti.

Mi u Skin TIM centru obožavamo ovaj tretman i svaki klijent koji ga jednom proba stavlja ga na prvo mjesto.

Bazični tretman na kojima se temelji cijela naša priča, odnosno tretman koji možemo raditi apsolutno svakome i svaki put. Tretman mikrodermoabrazije uz dodatak seruma ili ampule i odgovarajuće maske prema tipu i stanju kože te prema problematici koju tretiramo. Uvodi nas u proces tretmana ili priprema kožu za microneedling, a može biti kao završni tretman paketa.

Kao i svaki pa i ovaj započinjemo mikrodermoabrazijom. U ovom tretmanu volimo isticati „ples kistova“ kojim umasiravamo emulziju sa aktivnim sastojcima duboko u potkožje. Emulzija sadrži kolagene sa dodatkom algi i Instant lifting booster koji omogućuje plump efekt kože.

Tretman je idealan za kožu izloženu stresu, dehidriranu kožu sa prvim znakovima starenja te kožu koja je pod utjecajem negativnih vanjskih faktora. Dodatak u ovom tretmani je acidic massage. Koža koja ima akne, voli dodatak patentiranih kerabionic kiselina pa tako u ovaj tretman možemo dodati ph manager.

PCA PEEL INTENSE, tretman je koji vole kože sa hiperpigmentacijama i borama. Posebne PCA kiseline stavljaju se na kožu nakon mikrodermoabrazije u dva do tri premaza ovisno o samoj pigmentaciji koju tretiramo.

Tretman se izvodi u zimskom periodu, odnosno kada nismo jako izloženi suncu, a ako se izvodi u rano proljeće obavezan je zaštitini faktor. Također uvijek napominjemo da se nakon tretmana ne smije doći u doticaj sa vodom barem 4 sata kako se kiselina ne bi aktivirala. Voćne kiseline u tretmanu izbjeljuju kožu te dovode kožu u balans.

Kuperozna koža ujedno je i jako osjetljiva pa mnogi smatraju kako su svi tretmani preagresivni. Mi tvrdimo upravo suprotno. Kuperozni tretman izvodi se nakon mikrodermoabrazije kojoj prilagođavamo jačinu zbog stanja kože i nakon toga koristimo aktivne sastojke ovisno u stupnju kuperoze koji utvrđujemo prije tretmana, te završavamo kuperoznom maskom koja će dodatno umiriti kožu sklonu crvenilu.

U današnje vrijeme izloženi smo zagađenom zraku u kojem radimo ili se krećemo, suhim zatvorenim prostorima, velika količina stresa utječe na nas kako izvana tako i iznutra. Velika količina hormona utječe na kožu našeg lica i sve je više koža kojima ništa ne odgovara, sve ih smeta, zateže ili svrbi. To su znakovi NEURO SENZITIVNE KOŽE, odnosno kože koja je osjetljiva i zahtjeva posebnu njegu.

Kod ovog tretmana nema mikrodermoabrazije, već koristimo blagi enzimatski peeling koji je dovoljna priprema za osjetljivu kožu. Posebno patentirana NEURO formula umasirava se u kožu, a dodatno ju ultrazvukom upucavamo u kožu. Ovaj tretman intenzivno će umiriti upalne procese, umiriti crvenilo, dovesti kožu u balans, nakvinuti ju na prilagođene aktivne satojke te je dubinski hidratizirati.

WELCOME TO

REVIDERM

Svaka koža je jedinstvena, tako joj treba i pristupiti!

Reviderm je razvio cjelovit pristup njegi kože lica koji je jedinstven pristup na ovim prostorima te u kojem se svakoj koži pristupa individualno i u kojem kroz 5 koraka dolazimo do optimalnih rezultata za svaku indikaciju kože.

Prvi korak koji je dio Reviderm cjelovitog pristupa, ANALIZA KOŽE, određuje tip i stanje kože te specijalistu daje bolji uvid. Analiza kože važna nam je kako bi odabrali najučinkovitije kombinacije tretmana i proizvoda za kućnu njegu. Nakon analize krećemo sa tretmanom MIKRODERMOABRAZIJE, nakon kojeg klijent koristi odgovarajuću dermokozmetiku u KUĆNOJ NJEZI.

Zbog cjelovitog pristupa, vidljivih rezultata, kombinacija tretmana i kozmetike, jednak sastav salonske i kućne njege te dodatak mineralnog makeupa Vaše oduševljenje je sigurno!

Prepustite se rukama naših stručnjaka i priuštite si zdravu i njegovanu kožu lica.

REVIDERM

Mikrodermoabrazija

Mikrodermoabrazija, jedan od najčešće izvođenih tretmana u svijetu. Iako na spomen mikrodermoabrazije svi pomisle na nešto invazivno,ona je upravo suprotno. Skin Peeler New Generation naziv je samog uređaja pomoću kojeg se tretman izvodi, a njegova posebnost izražava se u svakom tretmanu. Kontrolirano „brušenje“ kože lica omogućuju nam tri puta pročišćeni kristali aluminijevog oksida koji su potpuno antialergijski. Nježan i bezbolan način uklanjanja mrtvog sloja kože omogućuju nam kristali i vakum,koji ujedno omogućuju i stimuliraju rast novih stanica. Tretmani mikrodermoabrazije od početka do kraja su jednaki, a ovisno o indikaciji kože Reviderm specijalist odabire aktivne sastojke.

U Skin TIM centru posjedujemo uređaj sa ultrazvucima od 3 i 10 MHz koji rade na drenaži, liftingu lica te dodatno ubrzavaju prodiranje aktvnih sastojaka. Ultrazvuk također individualno kombiniramo uz mikrodermoabraziju ovisno o potrebama kože.

Kontinuitet tretmana ovisi o problematici kože i željenom cilju. Na konzultacijskom dijelu dogovaramo količinu tretmana i koje tretmane radimo. Naravno, u ostvarenju željenog poboljšanja kože važna nam je sinergija tretmana i dermokozmetike.

Tretmani mikrodermoabrazije namijenjeni su svima. Ukoliko imate problematičnu kožu, grubu teksturu kože, bore, oštećenja od sunca, nečistu kožu od akni, dehidriranu kožu, ili ste samo odlučili da je vrijeme da se posvetite brizi o vašoj koži, mikrodermoabrazija je tretman za vas.

REVIDERM

Skin needler

Reviderm Skin Needler terapija mikroiglicama je inovativna, minimalno invazivna metoda koja se koristi za tretiranje i ublažavanje vidljivih problematika kože.

Temelji se na principu nanošenja sitnih uboda na vašu kožu koji potiču tkivo da se samo regenerira.

Ova najsuvremenija tehnologija mikro-needlinga bazira se na ultra tankim iglicama koje prodiru kroz površinu kože bez trajnih oštećenja.

Ciljani tretman potiče rast stanica i jača otpornost kože uz dugotrajne rezultate. U isto vrijeme, metoda mikro-needlinga potiče proizvodnju kolagena u tkivu vaše kože.