Bridal kutak

Naš centar osnovan je na temelju svih želja koje smo imale kako bi ženama dočarale ugodnu atmosferu u kojoj se mogu obaviti sve jednako kvalitetne usluge. Prije svega dobro smo upoznate željama onih „posebnih“, naših mladenki. Obje smo iskusile taj veliki dan u kojem jednostavno ništa ne prepuštamo slučaju. Svi detalji oko vjenčanja se planiraju po godinu i do dvije unaprijed, ovisno o željama mladenaca oko pojedinih stavki. Koje vjenčano prstenje odabrati, koje detalje za kosu, kako uskladiti cipele, frizuru i vjenčanicu…? To prepuštamo vama i stručnjacima za organizaciju vjenčanja nama prepustite kožu lica i tijela!

Dobro došle u centar u kojem vas pripremamo za DAN D!

Posvećenost našem poslu želimo iskazati u detaljima. Za vas pripremamo individualne pakete, ovisno o stvarima na kojima sve želite poraditi. Ukoliko želite poraditi na liniji prije vjenčanja svakako vam savjetujemo da nam se obratite u periodu od tri mjeseca prije vjenčanja do najkasnije mjesec dana prije vjenčanja. Naravno, očekivanja svake od vas su različita pa tako radimo i preporuke. Preporuke se temelje na planu prehrane, osobnim treninzima i naravno tretmanima tijela u našem centru.

Treninge preporučamo u TRAINING SPOTU, mjesto gdje svaki trening ima svoju dimenziju, gdje je svaki pristup klijentu individualan i pod vodstvom stručnjaka. S obzirom na to da i mi zagovaramo sinergiju, ovo mjesto za trening pod vodstvom Tomislava Bišćana uvijek rado preporučamo.

Što se tiče tretmana lica, također su nam važni vaši ciljevi. Uvijek počinjemo sa konzultacijama i analizom kože lica, te radimo plan njege i tretmana kako bi vaša koža zabljesnula na vaš najvažniji dan. Važno nam je da ukoliko želite ukloniti pigmentacije, bore ili duboke ožiljke od akni svakako termin za konzultacije rezervirate kao da dolazite na tretmane tijela ,3 mjeseca do najkasnije mjesec prije vjenčanja.

Kao naš specijalni tretman koji možete raditi neovisno o tipu kože svakako ističemo BRIDAL FACE tretman. Ovo je jednostavno tretman koji morate probati! Tretman koji daje vašem licu hidrataciju ,lifting i dubinsko umirivanje potkožja(svi znamo da oni potkožni prištići uvijek dođu kada ne trebaju). BRIDAL FACE dubinski hrani kožu, uklanja mrtve stanice, daje potrebnu hidrataciju potkožju kako bi makeup na dan vjenčanja bio postojan te radi lifting lica. Definitivno ga preporučamo napraviti dan do dva prije vjenčanja kako bi efekt bio bolji.

Uz tretmane zbog kojih smo i posvetile cijelu rubriku mladenkama, imamo i one klasične od maknikure, pedikure, depilacije, korekcija obrva koncem, bojanje trepavica i obrva…

Pitate se zašto su baš ovi tretmani u našem centru posebni za mladenke ako ih i inače imamo u ponudi?

Upravo zato što mladenke mogu provesti cijeli dan za kumom ili same, dan ili dva prije vjenčanja kako bi se opustile i uljepšale. Naravno da sve uvijek prilagodimo vašim željama i u potpunosti uživamo u tome. Ove mogućnosti odlučile smo napraviti u našem centru zbog toga što sve više mladenke žele drugačije djevojačke ili općenito dane prije vjenčanja ne žele provesti u stresu, jer nema stresa kojeg naša masaža ne rješava.

Koja bi ostala ravnodušna na cijeli SPA dan u našem centru?